Khruangbin in april 2022 naar AFAS Live

189
Khruangbin
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholtem

Khruangbin komt op 12 april 2022 naar AFAS Live in Amsterdam. De ticketverkoop hiervoor start komende vrijdag op om 10 uur.

Fans van Khruangbin: omcirkel 12 april 2022 maar in jullie agenda. Dan komt de Amerikaanse groep naar AFAS Live. Dit nieuws stond te lezen op de sociale media van de concertzaal. Daarnaast kun je op de Facebook van de heren de gehele Europese tour vinden. De kaartenverkoop voor deze show start deze vrijdag om 10:00. Tickets kosten je €37,50 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de site van AFAS Live.

Afgelopen zomer konden we de Amerikanen normaal aan het werk zien op Best Kept Secret. Door het coronavirus ging dit optreden helaas niet door. Gelukkig komen ze een jaar later terug naar Nederland.

Khruangbin

Best Kept Secret 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Khruangbin is een Amerikaanse muziekgroep uit Houston. Het trio maakt exotische, voornamelijk instrumentale muziek, waarin ze verschillende genres met elkaar mengen. Zo mixen ze psychedelische muziek met soul en dub. Afgelopen jaar verscheen hun meest recente plaat Mordechai. In 2021 stond de groep normaalgesproken op de weides van onder meer Best Kept Secret. Door het coronavirus is dit feestje niet doorgegaan.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)