Goldband en Eefje de Visser onder eerste namen eilân

Photo: Goldband

De eerste namen voor de eerste editie van eilân. Onder meer Goldband en Eefje de Visser betreden deze zomer het podium van het festival op Terschelling.

Na de aankondiging dat de organisatie van eilân opnieuw een poging waagt om het festival te organiseren, zijn nu ook de eerste twaalf namen bekend gemaakt. Naast Goldband en Eefje de Visser staan ook Weval, David Vunk en Carista op de planken. Met deze bekendmaking kan de voorpret echt beginnen. Wie nog meer op de poster staat lees je hieronder op de Instagrampost van het festival.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is 8 december begonnen voor bezoekers die in 2019 in het bezit waren van een ticket. Zij hebben via de mail de mogelijkheid gekregen om alvast een ticket te scoren. De reguliere verkoop begint een week later. Op woensdag 15 december.

De early birds zijn inmiddels al uitverkocht. Voor nu zijn enkel de 1e trek (€159,-) , 2e trek (€169) en vrijwilligerstickets (€89) beschikbaar. Opvallend is dat je als vrijwilliger het festival niet gratis kan betreden. Dit zal te maken hebben met het feit dat je als vrijwilliger slechts één dienst van 6 uur draait waardoor je de rest van het weekend kunt genieten van (bijna) alle optredens.

Met een ticket krijg je toegang tot het festival. De reis en accommodatie zullen nog los moeten worden bijgeboekt.

Goldband

Goldband
Photo: Presskit Goldband

Tot voor kort was Goldband enkel en alleen een stuc merk, maar daar brachten drie muzikale Hagenezen vorig jaar verandering in. In de zomer van 2019 gingen een stel bangers rond in festivalland, waaronder ‘Mijn Stad’, ‘Uber Uber’ en ‘Witte Was’. Uiteindelijk bleken die tracks afkomstig te zijn van drie zoons van stukadoors, Milo, Karel en Boaz, die samen Goldband vormen. Inmiddels heeft de opkomende popformatie twee EP’s uitgebracht en zijn ze klaar om met hun Haagse Markt house meets bouwmarkt pop de grootste festivals van Nederland te veroveren. Wat ze beloven? ’16 hits per vierkante meter’.

eilân 2022

Foto door: Tim Buiting

Ondanks dat eilân al meerdere jaren bekend is in de festivalwereld wacht het festival nog steeds op haar eerste editie. De organisatie hoopt dat dit komend jaar toch echt zal gaan gebeuren. In 2019 had het festival voor het eerst van start moeten gaan, maar door een ingetrokken vergunning moest de eerste editie nog even op zich laten wachten. In dat jaar stonden onder meer Apparat, Maribou State, Jungle by Night, Weval, Manu le Tough en Colin Benders op het affiche. Komend jaar hopen Colin Benders en Weval wel op te kunnen treden. Daarnaast staan Goldband, Eefje de Visser en David Vunk op het programma.

  • Locatie: het Duinenmeertje op Hee, Terschelling
  • Datum: 15 t/m 18 september 2022
  • Tickets: Tickets zijn in de verkoop voor bezoekers die in 2019 een kaartje hadden. 15 december begint de reguliere verkoop.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival
Eilân Logo

Eilân 2022

Locatie
Nederland
Midsland, Nederland
Datum 15-18 september 2022
Line-up
Eefje de Visser
Carista
Tickets Kopen