Jungle in 2022 naar AFAS Live in plaats van Paradiso

Vanwege de aanhoudende situatie omtrent het coronavirus heeft Jungle de drie uitverkochte shows in Paradiso moeten cancelen. Maar, niet getreurd: de band keert namelijk alsnog nog terug naar Nederland!

En wel op donderdag 26 mei 2022. De optredens in Paradiso worden met een optreden in de ruimere AFAS Live ingehaald. Het Britse duo heeft de volledige Europese tournee enkele maanden opgeschoven vanwege de aanhoudende onzekere situatie tijdens de coronapandemie. Het voorprogramma wordt, net als tijdens de shows in Paradiso, verzorgd door Priya Ragu.

De fans die tickets hadden voor een van de drie uitverkochte shows in Paradiso hebben een mail ontvangen van MOJO met aanvullende informatie. De tickets blijven geldig voor de show in AFAS Live. Fans zonder kaarten krijgen met deze bevestiging een nieuwe kans. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €43,50,-. Meer informatie is te vinden op de website van MOJO.

Jungle

Jungle is een Britse groep met veel kilometers op de teller. Sinds de release van debuutalbum Jungle in 2014 werden de podia van Rock Werchter, Lowlands en Sziget plat gespeeld. Met hun zomerse soulklanken bleken ook de volgende albums For Ever, Back to Mine: Jungle, en het dit jaar verschenen, Loving In Stereo successen. Voor 2022 staat er nieuwe tournee gepland waarbij zowel festivals als concertzalen aangedaan worden. Zo speelt Jungle in de Amsterdamse AFAS Live en spelen ze in augustus opnieuw op Sziget.