Primavera Sound
Featured
1-12 juni 2022
Spanje
Barcelona, Spanje

Primavera Sound lanceert line-up en nieuwe edities in Los Angeles en Santiago

Photo: Joris Bakker / Festileaks

Niet één, maar twee nieuwe locaties voor het Primavera Sound festival. Het festival maakt in 2022 de oversteek naar Chili en de Verenigde Staten. Als kers op de taart heeft de organisatie ook al de line-up voor de Amerikaanse editie bekendgemaakt. Onder andere Arctic Monkeys, Lorde en Nine Inch Nails staan op het affiche van Los Angeles.

In 2022 pakt Primavera Sound groots uit. Het festival wordt gehouden op twee nieuwe locaties: Los Angeles en Santiago. Primavera Sound wilde in 2020 al uitbreiden buiten het Iberisch schiereiland. De Londense editie van het festival moest toen helaas worden afgelast vanwege een probleem met de vergunningen. In 2022 probeert het festival het opnieuw, en reist af naar de Amerika’s. De Los Angeles editie wordt gehouden in de nazomer, van 16 – 18 september. Het festival in Chili wordt later in het jaar gehouden, van 7 – 13 november.

Primavera Sound Los Angeles

Niet alleen een nieuwe locatie, maar ook meteen een nieuwe line-up! Naast bovengenoemde namen zijn ook Cigarettes After Sex en Khruangbin van de partij in Los Angeles. De hele line-up check je in het social media bericht hieronder. Tickets voor het festival gaan vrijdag 10 december in de verkoop. Een weekendticket koop je voor $400,- (omgerekend zo’n €360,-).

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2022

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 1-12 juni 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.