Wilco, dEUS en meer naar The National-dag Live Is Live 2022

Beste Festivalacts Aller Tijden

Het splinternieuwe Live Is Live heeft drie nieuwe namen toegevoegd aan de festivaldag waarop The National geprogrammeerd staat. Onder andere Wilco en het Belgische dEUS spelen aan het strand van Zeebrugge.

Het is een combinatie waar mening liefhebber warm van zal worden: een festivaldag met The National, Wilco en dEUS op een unieke locatie. De organisatie van Live Is Live maakte eerder deze maand al de komst van headliners Duran Duran en een exclusieve show van The National in de Benelux bekend. Deze acts spelen respectievelijk op de zondag en de vrijdag. Voor de zaterdag is er nog geen enkele naam bekend.

Check alle nieuwe bevestigingen voor Live Is Live hieronder:

  • Wilco
  • dEUS
  • Trixie Whitley
  • Admiral Freebee

dEUS

De Belgische rockband dEUS is een graag geziene gast op de festivals. Zo gaven ze optredens op Rock Werchter, Lowlands en Pukkelpop. Ook was de groep dit jaar nog te zien tijdens Crammerock en het Maastrichtse Bruis. Qua muziek wil het de laatste jaren echter wat minder vlotten. Na twee productieve jaren in 2011 en 2012 met de releases van Keep You Close en Following Sea, blijft het inmiddels al jaren stil. Zal dEUS in 2022 weer nieuw materiaal live kunnen spelen? We weten het tijdens de twee optredens in TivoliVredenburg of de festivalshow op Live Is Live.

Live Is Live 2022

Het nieuwe Belgische festival Live Is Live is een driedaags evenement aan het strand van Zeebrugge. Met deze unieke locatie en geboekte acts als The National, Duran Duran en dEUS is de basis voor een nieuw geliefd festival gelegd. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Er zijn geen combitickets te koop.

  • Locatie: Zeebrugge, België
  • Datum: 17 juni 2022 tot en met 19 juni 2022
  • Tickets: Dagtickets kosten €69,-
  • Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Live is Live Logo

Live is Live 2022

Locatie
België
Brugge, België
Datum 17-19 juni 2022
Line-up
Duran Duran
Bazart
The National
Tickets Niet meer beschikbaar.