Extra show voor Tame Impala in AFAS Live

Tame Impala

De australische band, Tame Impala kondigt een extra show aan in AFAS Live. Dit concert vindt plaats op woensdag 31 augustus 2022. Tickets gaan komende vrijdag om 10:00 in de verkoop.

Een extra show voor Tame Impala in AFAS Live. Zo speelt de Australische band drie keer in de Amsterdamse concertzaal dit jaar. Eerder maakten de heren al bekend dat ze twee keer langskwamen op 29 en 30 augustus. De tour staat in het teken van het nieuwe album The Slow Rush.

De kaartverkoop gaat aankomende vrijdag om 10:00 van start. De eerder aangekondigde concerten waren in mum van tijd uitverkocht. Met andere woorden, zorg dat je wekker klaar staat! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €56,10.

Tame Impala

Lowlands Tampe Impala
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Tame Impala werd in 2007 door Kevin Parker opgericht en hoewel Parker tourt met vaste bandleden, betreft het in de studio toch echt een soloproject. Zijn muziek is nog het best te omschrijven als psychedelische rock en in 2008 oogstte de eerste EP in thuisland Australië onmiddellijk succes.

In 2010 en 2012 volgen de eerste langspelers, namelijk InnerSpeaker en Lonerism. Laatstgenoemde wordt zelfs genomineerd voor een Grammy, maar toch brak Tame Impala pas in 2015 door bij het grote internationale publiek met het derde album Currents. Het vierde album, The Slow Rush, kwam in februari 2020 uit.