Glass Animals, Tove Lo en meer tijdens DTRH op Open’er 2022

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Open’er dropt 8 nieuwe namen voor 2022. Glass Animals en Tove Lo zijn onder meer bekendgemaakt. Omdat het festival tegelijkertijd plaatsvindt met Down The Rabbit Hole, is er een kans dat deze artiesten ook richting Nederland gaan deze zomer.

Naast Glass Animals en Tove Lo zijn ook Little Simz en Megan Thee Stellion bevestigd voor het festival. Zij voegen zich bij eerder bekendgemaakte artiesten als Imagine Dragons, Twenty One Pilots en Dua Lipa. De volledige lijst met namen is hieronder te vinden:

 • Little Simz
 • Glass Animals
 • Tove Lo
 • Megan Thee Stellion
 • KennyHoopla
 • Yola
 • Sky Ferreira
 • Sampa The Great

Open’er 2022 vindt tegelijkertijd plaats met Down The Rabbit Hole. Hierdoor bestaat de kans dat artiesten bovengenoemde artiesten ook richting Nederland gaan dat weekend. Little Simz is bijvoorbeeld al bevestigd. Wie weet zien we de andere namen ook deze zomer op de Groene Heuvels in Beuningen.

Glass Animals

Glass Animals is een vierkoppige Engelse indierockband uit Oxford. Het eerste album, Zaba, kwam in juni 2014 uit. Twee jaar later werd de tweede plaat How To Be A Human Being uitgebracht. De band heeft inmiddels al een indrukwekkende lijst aan optredens op haar naam staan. In de afgelopen jaren werden namelijk onder meer Glastonbury, Coachella, Bonnaroo, Bestival, Lollapalooza en Reading/Leeds aangedaan. In 2020 brengt de band het laatst uitgebrachte album Dreamland uit, met monsterhit “Heat Waves”. De band gaat in 2022 weer op tour.

Open’er 2022

Open'er
Photo: M. Murawski

Open’er vindt jaarlijks plaats op het vliegveld van Gdynia in Polen. Het festival weet ieder jaar weer een line-up neer te zetten met verschillende grote namen uit alle genres. In 2020 en 2021 ging het festival niet door in verband met het coronavirus. In 2022 staan onder meer Imagine Dragons, Twenty One Pilots en Dua Lipa op het programma.

 • Locatie: Gdynia, nabij Gdansk
 • Datum: 29 juni – 2 juli 2022
 • Kaartverkoop: Tickets voor 2020 en 2021 zijn geldig voor 2022. De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart.
 • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.
Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.