Awakenings Summer Festival 2022 maakt line-up bekend

De organisatie van Awakenings Summer Festival 2022 maakt zijn volledige line-up bekend. Onder meer Amelie Lens en Reinier Zonneveld zijn komende zomer van de partij.

Het Awakenings Easter Festival moet nog beginnen en we krijgen het hele affiche van Awakenings Summer Festival 2022 al voorgeschoteld. Naast Amelie Lens en Reinier Zonneveld zitten ook Kölsch en Joris Voorn in het kersverse pakket. Hieronder vind je de volledige poster. Om het gemakkelijk te maken hebben we de grootste uitschieters voor je op een rij gezet.

 • Adam Beyer
 • Amelie Lens
 • Appolonia
 • Ben Klock
 • Charlotte de Witte
 • Chris Liebing
 • Enrico Sanguiliano
 • Jeff Mills
 • Joris Voorn
 • Kölsch
 • Nina Kraviz
 • Rebekah
 • Reinier Zonneveld
 • Richie Hawtin
 • Talismann
 • The Blessed Madonna

Tickets

Wil jij graag een kaartje kopen voor het grootste technofeest? Dan heb je nog even de tijd om je te registreren voor de exclusieve pre-sale. Deze verkoop start op 24 februari 12:00. Heb jij nog een voucher in de kast liggen? Dan heb je sinds 17 februari de mogelijkheid om een ticket te scoren. Voor de reguliere ticketverkoop kun je best op 1 maart 12:00 in de startblokken staan.

Amelie Lens

Hoewel Amelie Lens nog niet heel lang meedraait (sinds 2014), heeft ze inmiddels haar plaats al lang en breed gevonden binnen de technoscene. Met het nummer ‘Exhale’ brak de duistere techno-tovernares in 2016 internationaal door. Sindsdien speelde ze al op diverse Europese festivalweides en in de laatste jaren is ze echt onderdeel geworden van de grote namen in de technowereld. De Antwerpse DJ heeft in 2017 haar eigen label ‘Lenske’ opgericht. De eerste EP die werd uitgebracht onder haar label was Risin’ van Farrago. Inmiddels staat de teller op 18 met Back To Life van Lokier als meest recente plaat.

Awakenings Summer Festival 2022

Awakenings is één van de grootste technofestivals ter wereld. Elk jaar komt een deinende mensenmassa samen in pittoreske Spaarnwoude om de longen uit hun lijf te dansen bij de ‘s werelds grootste techno namen. 2020 zou de 25e editie worden, maar corona gooide roet in het eten. In 2022 zal de jubilieum editie nu plaatsvinden. Deze vindt voor de verandering plaats in Hilvarenbeek, duurt een dag langer en gaat Awakenigs Summer Festival heten. 

 • Locatie: Hilvarenbeek, Nederland
 • Datum: 29 t/m 31 juli 2022
 • Kaartverkoop: start op 1 maart
 • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2022

Locatie
Nederland
Spaarnwoude, Nederland
Datum 29-31 juli 2022
Line-up
999999999
Adiel
Amelie Lens
Tickets Niet meer beschikbaar.