Awakenings kondigt eerste techno weekender in Hilvarenbeek aan

Awakenings komt met een meerdaags festival inclusief overnachting. Het festival vindt van 29 t/m 31 juli plaats in Hilvarenbeek.

Er werd een tijd geleden al naar gehint, maar de bevestiging is er nu echt! De grootste jubileum editie van Awakenings festival. Normaliter wordt de zomer-editie van Awakenings festival in Spaarnwoude georganiseerd en duurt deze twee dagen. Deze verandert in Awakenings Easter Festival en vindt plaats op 16 en 17 april. Vanwege het 25-jarig jubileum worden er komend jaar twee weekenders georganiseerd. Waaronder een driedaags festival met camping in Hilvarenbeek: Awakenings Summer Festival.

De editie in Hilvarenbeek zal de grootste tot nu toe worden volgens de organisatie. Van 29 t/m 31 juli komen de grootste techno dj’s naar het festival in Brabant om in totaal negen podia helemaal plat te spelen. Met grote lichtshows in zowel de tent- als outdoorstages schept het techno festival hoge verwachtingen. Op vrijdag en zaterdag zal er ook een nachtprogramma zijn dat ongetwijfeld doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Awakenings Summer Festival

De tickets voor Awakenings Summer Festival gaan op 1, 2 en 3 januari 2022 in de verkoop. Als eerste mogen festivalgangers met een Awakenings-voucher een ticket proberen te scoren. Op de tweede dag van het jaar zijn er tickets beschikbaar voor degene die zich hebben geregistreerd voor de pre-sale en op 3 januari start de reguliere verkoop.

Op de bekendmaking van de line-up moeten we nog even wachten. Deze komt tegelijkertijd met de ticketverkoop. Al kunnen we er wel vanuit gaan dat vrijwel alle grote techno dj’s er zullen staan, aangezien dit bij de meeste edities van Awakenings festival het geval is.

Awakenings Easter Festival

Het welbekende concept van twee dagen overdag dansen met de allergrootste dj’s uit de techno scène vindt komend jaar plaats in april. Op 16 en 17 april wordt Awakenings Easter Festival in Spaarnwoude georganiseerd. De tickets voor dit festival gaan op 30 november in de verkoop voor bezoekers met een Awakenings-voucher. 48 uur later, op 2 december, begint de pre-sale en op 3 december start de reguliere verkoop. Tickets voor Awakenings festival 2020 blijven geldig voor deze editie.

De line-up voor dit weekend is al helemaal bekend. Grote namen als Amelie Lens, Kölsch en Reinier Zonneveld zullen in april achter de draaitafels te zien zijn in Spaarnwoude. De volledige line-up voor Awakenigs Easter Festival lees je hieronder:

Awakenings Summer Festival 2022

Awakenings is één van de grootste technofestivals ter wereld. Elk jaar komt een deinende mensenmassa samen in pittoreske Spaarnwoude om de longen uit hun lijf te dansen bij de ‘s werelds grootste techno namen. 2020 zou de 25e editie worden, maar corona gooide roet in het eten. In 2022 zal de jubilieum editie nu plaatsvinden. Deze vindt voor de verandering plaats in Hilvarenbeek, duurt een dag langer en gaat Awakenigs Summer Festival heten. Over de line-up van 2022 is nog niks bekend. Voorgaande edities beloven echter een stevige line-up met namen zoals Carl Cox, Amelie Lens en Charlotte de Witte.

  • Locatie: Hilvarenbeek, Nederland
  • Datum: 29 t/m 31 juli 2022
  • Kaartverkoop: Start op 1 januari voor bezoekers met een voucher. De pre-sale start de 2e van januari en een dag later begint de reguliere verkoop.
  • Voor meer informatie kun je kijken op hun officiële site
Awakenings ADE 2023: 9X9 Invites Logo

Awakenings ADE 2023: 9X9 Invites 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 18 oktober 2023
Line-up
999999999
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.