J Balvin naar Haags latin festival Pal Mundo 2022

BKS 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

De eerste naam voor Pal Mundo 2022 is een feit. Zo komt J Balvin deze zomer naar het Haagse Latin Festival. Daarnaast kun je je ook registeren voor de presale.

J Balvin komt naar Pal Mundo 2022. Dit nieuws maakt de organisatie van het Haagse festival bekend. Zo is de eerste naam van het Latin evenement een feit. Ook kun je je vanaf nu registeren voor de early acces.

Tickets voor het festival zijn nog niet in de verkoop. Wel kun je je registreren voor de presale. De kaartenverkoop start op op 24 februari. Wat de prijzen zijn, is nog niet bekend. Dit wordt later bekend gemaakt. Daarnaast is dit festival enkel en alleen voor de 18+ leeftijd.

J Balvin

J Balvin is een Colombiaanse zanger. Hij focust zich vooral op Reggaeton. Je kan hem misschien kennen van het nummer ‘I Like It’ dat hij samen met Cardi B opnam. Daarnaast heeft hij al twee albums op zijn naam staan. Het laatste album Oasis dateert alweer vanuit 2019. Komende zomer is hij te zien op onder ander Pal Mundo.

Pal Mundo 2022

Pal Mundo is een Latin festival dat zich vooral focust op de Midden- en Zuid-Amerikaanse muziek. Met de warme klanken van onder meer Caribische Reggaeton brengt het festival de latin vibe naar Nederland. Daarnaast kun je op verschillende podia, die elk zijn afgestemd op de stijl van de muziek, genieten van kanken vanuit Midden- en Zuid Amerika.

  • Locatie: Zuiderpark, Den Haag
  • Datum: 2-3 juli 2022
  • Tickets: te koop vanaf 24 februari
  • Meer informatie vind je terug op de website van het festival.