DJ Snake, Paul Kalkbrenner en een Mystery Headliner naar Mysteryland 2022

De line-up voor Mysteryland 2022 is bekend. Onder meer Dj Snake, Paul Kalkbrenner en een Mystery Guest mogen zich headliner noemen van het festival in Haarlemmermeer.

Warm jullie dansbeentjes alvast maar op want de line-up van Mysteryland 2022 is bekend. Meer dan 300 artiesten komen deze zomer naar Haarlemmermeer. Naast Dj Snake en Paul Kalkbrenner zijn ook onder meer Alan Walker, Kölisch en Fedde Le Grand. Daarnaast komt er ook een Mystery Headliner. Deze wordt later nog bekendgemaakt.

De gehele line-up vind je hieronder. Speciaal voor jullie zetten we enkele kleppers op rijtje:

 • Cat Dealers
 • Dj Snake
 • Kris Kross Amsterdam
 • Lady Bee
 • Maurice West
 • Mike Williams
 • Oliver Heldens
 • Paul Kalkbrenner
 • W&W
 • Arcaze
 • Alan Walker
 • B Jones
 • Fedde Le Grand
 • Marf
 • Masossa
 • Mystery Headliner (TBA)
 • Sunnere James & Ryan Marciano
 • Kölsch

Tickets

Daarnaast laat de organisatie ook weten dat de kaartenverkoop goed gaat. “Dat Mysteryland-fans niet meer kunnen wachten op de festivalzomer is wel duidelijk. Met nog een half jaar voordat het feest losbarst zijn enkel zondag- en camping+weekend tickets nog verkrijgbaar.” Tickets voor de zaterdag en het weekend zonder camping zijn volledig uitverkocht.

Dj Snake

Dj Snake is een Franse deejee en producer die je vooral kent van hits zoals ‘Lean On’, ‘Turn Down For What’ of ‘You Know You Like It’. Zijn laatste album, Carte blanche dateert alweer vanuit 2019. In het totaal heeft hij twee langspelers op zijn naam staan. Komende zomer is hij onder meer te zien op Mysteryland 2022.

Mysteryland 2022

Mysteryland 2022 vindt plaats op 26 tot en met 28 augustus in Haarlemmermeer, nabij Amsterdam. Elk jaar weet de organisatie de voetjes van de vloer te krijgen met een geheel dansbare line-up. In 2020 zouden onder meer Armin van Buuren, DJ Snake en Sam Feldt van de partij zijn, dit ging toen vanwege corona helaas niet door. Het festival is officieel al uitverkocht.

 • Locatie: Haarlemmermeer, Nederland
 • Datum: 26-28 augustus 2021
 • Tickets: Uitverkocht, het is nog mogelijk om je te registreren voor een pre-sale via deze link.
 • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht
Mysteryland Logo

Mysteryland 2024

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 30 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen