EXIT 2022 bevestigt Iggy Azalea en Afrojack

Iggy Azalea en Afrojack komen naar EXIT 2022. Het Servische festival bevestigt zojuist de komst van de Australische rapper en de Nederlandse dj. Ook Alok en trancelegende ATB zijn dit jaar van de partij.

Daarmee krijgt de poster van EXIT al aardig vorm. Azalea voegt zich als headliner bij Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds en James Arthur. En Afrojack vertegenwoordigt de Nederlandse dancescene niet in z’n eentje: eerder werd techno-dj Reinier Zonneveld al aan het affiche toegevoegd.

Een mooie line-up al dus, terwijl het vaste EXIT-gangers zelden om het exacte programma gaat. Zij gaan vooral voor de ongekende feestsfeer die het festival kenmerkt. Op een bijzondere locatie in het Ford van Petrovaradin danst de gemiddelde bezoeker tot in de vroege uurtjes door bij een van de vele kleine stages die er te ontdekken zijn. Tickets zijn nog beschikbaar.

Iggy Azalea

Al bijna een decennium draait de Australische Iggy Azalea mee. Waar ze destijds doorbrak met een salvo aan kneiters, zoals ‘Work’, ‘Fancy’ en ‘Black Widow’, is het inmiddels al even geleden sinds ze écht een grote hit scoorde.

Toch blijft ze een graag geziene gast op festivals, zo blijkt ook met deze headliner-boeking op EXIT. Voor 2022 is haar agenda verder nog vrij leeg; wie weet komen hier nog Benelux-festivals bij? WOO HAH! en Dour zijn qua datum in ieder geval niet ver van EXIT verwijderd.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2022

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 7-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.