Disclosure, Moderat en Altın Gün en meer naar Electric Castle 2022

Electric Castle
photo: Sam Kragtwijk/Festileaks

Waar eerder al o.a. Gorillaz, Deftones en Twenty One Pilots werden aangekondigd, heeft het Roemeense festival nu haar line-up vervolledigd. Naast bovengenoemden komen ook AURORA en Editors naar het Bánffy Kasteel in de buurt van Cluj.

Electric Castle 2022 belooft dan ook een zeer dikke editie te worden, met maar liefst 11 (!) acts die als headliner gezien kunnen worden. Deze editie wordt (zoals de naam doet vermoeden) zeer electronisch. Maar ook zijn er opvallende hybride-acts als Editors, Molchat Doma en Altın Gün, die elektro doen versmelten met post-punk en Turkse folk. De laatstgenoemde is trouwens niet de enige Nederlandse act die is vertegenwoordigd; ook het Utrechtse Tinlicker komt naar Roemenië.

https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2022/04/electric-castile-2022-artisti.jpg
Electric Castle Logo

Electric Castle 2022

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 13-17 juli 2022
Line-up
Disclosure
Deftones
Moderat
Tickets Niet meer beschikbaar.