Advertisement

Ontdek het nieuwe Festileaks

Photo: Kaik Photography

Twee jaar lang kommer en kwel in festivalland was niet altijd even leuk, maar bood wel de ruimte voor nieuwe ideeën, kansen en snode plannetjes. Samen met YellowTipi werkten we aan een gloednieuwe site, met onder andere een uitgebreide Festivalagenda. Welkom op onze nieuwe discobaby!

Fusie met YellowTipi

Festivalsites Festileaks en YellowTipi slaan de handen ineen. De uitgebreide agendafuncties van YellowTipi vullen de populaire nieuwssectie van Festileaks aan. De focus op beats van YellowTipi trouwt met de focus op bands van Festileaks. De hoogwaardige content van YellowTipi geeft een high 5 aan de hondstrouwe community van Festileaks. De combinatie van beide sites levert een totaalplatform voor fans, organisaties, artiesten en relevante merken op. Beide websites gaan verder onder de naam Festileaks, dat een totale make-over heeft gekregen. Mede-eigenaar Timo Kragting treedt als onderdeel van de fusie aan als Creative Director bij Festileaks.

Open festivalagenda

Op Festileaks kon je al terecht voor het laatste festivalnieuws en het Festival Forum. Nieuw toegevoegd is nu de uitgebreide en open Festivalagenda. Met in Nederland ruim 1000 festivals per jaar is het voor de bezoeker soms moeilijk overzicht houden. Festivalfans en festivalorganisaties kunnen een account aanmaken en daarmee zelf de agenda beheren. Evenementen (vanaf een dagelijkse capaciteit van 5.000) kunnen zelfstandig worden toegevoegd. Het team van Festileaks modereert alle revisies.

Festileaks

Festileaks is sinds 2011 de ambassadeur van het festivalgevoel. Op Festileaks vind je altijd het laatste festivalnieuws en de meest verse geruchten. De site kent een uitgebreid overzicht van duizenden festivals uit verleden en toekomst. Maar uiteindelijk wordt de site gedragen door een sterke community, onder andere op het razend actieve Festival Forum. Naast online geeft Festileaks ook de fysieke hardcopy ‘Festivalkrant’ uit en organiseren ze clubavonden onder de noemer ‘FESTEN’.