Sziget 2022 presenteert Colosseum-lineup met o.a. Joris Voorn, Honey Dijon en meer

De organisatie van Sziget 2022 maakt de line-up van het iconische Colosseum bekend. Onder meer Joris Voorn, Honey Dijon en Kölsch draaien komende zomer plaatjes op The Island of Freedom.

Tijd om de beste moves uit te zoeken, want de techno- en house line-up voor Sziget 2022 is hier. Grootste naam uit het rijtje is Joris Voorn; de Nederlandse technokoning die jaarlijks op tientallen festivals speelt binnen en buiten de landsgrenzen. Hij sloot in 2019 Awakenings Festival af en was in 2021 de grote naam van de ‘Fieldlab’ festivals. Komende zomer is hij te zien op onder ander Sziget en Tomorrowland.

Naast de bovenstaande namen zijn ook Nina Kraviz en Ben Klock aanwezig. In het totaal kwam het Hongaarse festival met wel 32 acts op de proppen. Het volledig lijstje vind je hieronder.

Colosseum

Het Colosseum is misschien wel één van de meest iconische stages van Sziget. De 360-graden venue in stijl van het Romeinse bouwwerk krijgt in 2022 een make-over: de openluchtarena wordt groter, nieuwe geluidstechnologie wordt toegevoegd en ook de verlichting ondergaat een upgrade. Met andere woorden: het podium is helemaal klaar voor de next level feestjes. Jij ook?

De dj’s voegen zich toe aan het programma met onder meer Arctic Monkeys, Dus Lipa, Stromae en Justin Bieber. Wist je trouwens ook dat de dagindeling al bekend is? Het puzzelen kan voorzichtig beginnen.

Alle nieuwe acts

 • Ben Klock
 • Boston 168 live
 • Denis Sulta & Mella Dee
 • Eelke Kleijn
 • Etapp Kyle & Daria Kolosova
 • fka.m4a
 • François X
 • Gerd Janson
 • Glowal Héctor Oaks & SPFDJ pres SPFOAKS
 • Honey Dijon
 • IMOGEN 
 • John Talabot
 • Joone
 • Joris Voorn  
 • Kölsch
 • La Fleur  
 • Matador  
 • Nicolas Lutz  
 • Nina Kraviz  
 • Or:la  
 • Patrice Bäumel  
 • Paula Temple  
 • Perc
 • Roi Perez  
 • Sasha
 • Seth Troxler  
 • Shanti Celeste  
 • SLV
 • SNTS
 • Viper Diva  
 • Willikens & Ivkovic  
 • Zioner
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'SZIGET THEISLD OFFREEDOM COLOSSEUM SPONSORED SAMSUNG A=Z Ben Klock Boston 168 live Denis Sulta & Mella Dee Eelke Kleijn. Etapp Kyle & Daria Kolosova fka.m4a François X Gerd Janson Glowal Héctor Oaks & SPFDJ pres SPFOAKS Honey Dijon IMOGEN John Talabot Joone Joris Voorn Kölsch La Fleur Matador Nicolas Lutz Nina Kraviz Or:la Patrice Bäumel Paula Temple Perc Roi Perez Sasha Seth Troxler Shanti Celeste SLV SNTS Viper Diva Willikens & Ivkovic Zioner powered DEADCODE PRODUCTION CINEMATINÉ KATTT YOTOPIA SECRET FUSION 10→15 August 2022 Budapest, gary'

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.