Justin Bieber, Tame Impala, Calvin Harris en meer naar Sziget 2022

Nieuwe namen voor Sziget 2022! Onder meer Justin Bieber, Calvin Harris en Tame Impala zijn toegevoegd aan het affiche.

Het is zover! De organisatie van Sziget 2022 heeft een lading nieuwe acts toegevoegd aan de line-up, en niet de minste. Na de eerdere bekendmaking van onder andere Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kensington zullen naast bovenstaande namen ook technokoningin Nina Kraviz en hitzangeres Anne-Marie komende zomer in Boedapest te zien zijn. Ook rockbelofte Sam Fender zien we terug op Sziget 2022.

Tame Impala en Calvin Harris stonden respectievelijk in 2013 en 2014 al eens op het feesteiland in Boedapest, voor Justin Bieber is het de eerste keer op het Hongaarse festival.

De volledige lijst toegevoegde namen check je hieronder:

 • Justin Bieber
 • Calvin Harris
 • Tame Impala
 • Sam Fender
 • Anne-Marie
 • Steve Aoki
 • Milky Chance
 • Nina Kraviz
 • Holly Humberstone
 • Channel Tres
 • Bad Gyal
 • MEUTE
 • Mezerg
 • Alfie Templeman
 • Role Model
 • Noga Erez
 • Folamour
 • Ofenbach
 • Tourist
 • Myd
 • Kid Francescoli
 • Dirtyphonics
 • Kensington
 • Seth Troxler
 • Kölsch
 • Denis Sulta & Mella Dee

Met deze lading nieuwe namen is de line-up van Sziget 2022 weer aangevuld. Al zijn we nog lang niet in de buurt van een volledig affiche. We kunnen de komende maanden nog genoeg nieuwe acts verwachten voor The Island of Freedom. Wie dat zou kunnen zijn lees je in ons geruchtenoverzicht.

Sziget 2022

sziget
Poto: Sandor Csudai (Sziget)

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals Dua Lipa, Stromae en Arctic Monkeys. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

 • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
 • Datum: 10 t/m 15 augustus 2022
 • Tickets:  De tickets zijn in de verkoop en kosten €290,-. Gekochte tickets van 2020 of 2021 blijven geldig voor de komende editie.
 • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel