Chef’Special, S10, Rondé en meer naar Appelpop 2022

Photo: Bart Heemskerk (Appelpop 2018)

Heugelijk nieuws, Appelpop 2022 voegt 8 nieuwe acts toe aan de line-up. Onder meer Chef’Special, S10 en Rondé schitteren begin september op de podia van het grootste gratis festival van Nederland.

September is nog ver weg, maar Appelpop heeft al meer dan de helft van de line-up bekendgemaakt. Naast de bovengenoemde acts vallen ook Diggy Dex en Pip Blom onder de nieuwe namen van Appelpop 2022. Met deze bevestigingen staat het totaal momenteel op 19 acts voor het festival in Tiel. Eerder werden onder andere Goldband, Froukje en Guus Meeuwis aangekondigd.

De volledige lijst nieuwe namen voor Appelpop 2022 lees je hieronder:

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Chef’Special

Chef'Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd door de vijf muzikale vrienden. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock, ska en een beetje reggae. De band is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, The Roots en Relax (ook afkomstig uit Haarlem).

Momenteel staat de teller op 4 albums voor Chef’Special. In 2011 deelde de band hun eerste album One For The Mrs. met de wereld. De meest recente plaat Unfold komt uit 2020. Komende zomer is Chef’Special onder meer te zien op festivals als Appelpop, Pinkpop en Zwarte Cross.

Appelpop Logo

Appelpop 2022

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Guus Meeuwis
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Niet meer beschikbaar.