S10 naar AFAS Live op 25 november

Photo: Femke Valks / Festileaks

Na haar optreden op het songfestival afgelopen weekend maakt S10 haar volgende plannen bekend. Op vrijdag 25 november geeft de zangeres een show in AFAS Live.

De kaartverkoop voor de show van S10 begint deze vrijdag om 10:00. Voor een ticket betaal je € 35,84; de kaarten zijn te koop via de website van Ticketmaster. Naast deze show in Amsterdam geeft ze op 6 oktober ook een show in Trix in Antwerpen.

“Meedoen aan het Eurovisie Songfestival was een droom die werkelijkheid is geworden. Echt een ongelooflijk avontuur. Ik sta nog na te genieten en nu mag ik alweer uitkijken naar een volgende mijlpaal: optreden in AFAS Live op 25 november. Ik kijk er enorm naar uit, het wordt echt sick.”, aldus S10.

S10 AFAS Live aankondiging

Festivals S10

Voordat de show in de AFAS plaatsvindt hebben we natuurlijk eerst nog de festivalzomer. S10 is dit jaar te vinden op onder andere Down The Rabbit Hole, Into The Great Wide Open en Appelpop. Eerder dit jaar stond de zangeres ook al op Paaspop en Eurosonic Noorderslag.

S10

S10 is inmiddels wel de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De 21-jarige zangeres deelt met haar muziek haar meest persoonlijke verhalen. In 2019 kwam haar debuutalbum Snowsniper uit, voor dit album kreeg ze een Edison award. In 2020 kwam haar album Vlinders uit. Op dit album zijn nummers als ‘Maskers af’ en ‘For Days’ te vinden. In 2022 mocht de zangeres voor Nederland naar het songfestival met haar nummer ‘De Diepte’.

In 2021 stond S10 onder andere op Song van het Jaar festival 2021. Dit jaar kunnen we de zangeres vinden op Down The Rabbit Hole, Into The Great Wide Open en Appelpop.