Graspop Metal Meeting
Tickets
16-19 juni 2022
België
Dessel, België

Check de line-up van de Graspop 2022 signeersessies

Photo: Femke Valks / Festileaks

Heb je altijd al eens een handtekening willen bemachtigen van je favoriete artiest? Graspop Metal Meeting 2022 biedt je die unieke kans! De organisatie maakt vandaag via Facebook de artiesten bekend die tijdens het festival in het signeerhokje zullen plaatsnemen.

Signeersessies Graspop 2022

Of je nou graag je favoriete album, een biografie of toch je linkerbil wil laten signeren: kansen genoeg op Graspop. Enkele vooraanstaande bands maken namelijk even een momentje vrij om hun fans te woord te staan en een mooie krabbel te zetten. De volledige lijst met bevestigde namen:

Je vindt de signing booth rechts naast de South Stage. Exacte tijden van de signeersessies op Graspop 2022 worden later bekendgemaakt.

Wat vond jij van Graspop Metal Meeting 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Graspop Metal Meeting 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy