Advertisement

Gloednieuw meerdaags festival in de Brabanthallen: The Rock Circus

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nederlandse rockliefhebbers hebben weer iets om naar uit te kijken. Met de aankondiging van het nieuwe meerdaagse evenement The Rock Circus keren de gitaren weer terug naar de Brabanthallen.

Nadat er eind 2019 een streep ging door het Nijmeegse FortaRock leken de grote rock- en metalfestivals in Nederland een harde klap te krijgen. FortaRock moest naar eigen zeggen stoppen vanwege heftige concurrentie, stijgende gages, prijzen in het algemeen en dit alles in combinatie met strengere regelgevingen.

Deze week maakt concertorganisatie Mojo bekend dat er met de komst van The Rock Circus een nieuw meerdaags rockfestival georganiseerd gaat worden. Ditmaal in de Brabanthallen in Den Bosch. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2023. Mojo noemt het festival ‘een gloednieuwe heavy music experience’. Daarbij posten ze een korte video en geven ze aan dat er vooralsnog geen verdere informatie beschikbaar is over het programma en de kaartverkoop.

Wel kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier ontvang je al het nieuws over de line-up als eerste. Aanmelden kan via de website van The Rock Circus.

Legendarische locatie

Met de keuze voor de Brabanthallen kan deze locatie eindelijk weer een groot rock-evenement toevoegen aan de agenda. In het verleden waren de Brabanthallen een graag geziene plek voor metalheads uit Nederland en België. Jaren geleden stonden er grootheden als Iron Maiden, Metallica, Judas Priest en Slayer in Den Bosch. Ook was er ruimte voor acts als The Smashing Pumpkins, Muse en Oasis.

In november 2023 krijgen liefhebbers een nieuwe kans om op deze iconische locatie van livemuziek te genieten. Vanaf donderdag 3 november tot en met zondag 5 november opent de Brabanthallen voor het nieuwe festival The Rock Circus.

The Rock Circus 2023

Locatie
Nederland
Den Bosch, Nederland
Datum 3-5 november 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen