Het nieuwe terrein van Best Kept Secret in 2022

BKS 2022 main stage
Photo: Ian Geerts / Festileaks

Het mag dan een tijd geleden zijn dat we voor het laatst op Best Kept Secret stonden, maar de organisatie heeft in de tussentijd niet stilgezeten! Ter voorbereiding van deze editie is het complete terrein op de schop gegaan en uitgebreid. Dit zijn de nieuwe areas op Best Kept Secret 2022!

The Lodge

Wanneer je het Best Kept Secret terrein op komt, loop je gelijk tegen The Lodge aan, wat natuurlijk perfect is als je nog niet geluncht of gedineerd hebt. In The Lodge serveren muzikale chefs je namelijk gerechten van sterrenniveau. Zo staan dit weekend een lunch bij Lekker Fred en barbecue van Achttien Uur Bar-B-Que op het programma. Zin om even te ontspannen en te genieten van deze unieke ervaring? Reserveer dan snel, want vanavond staat de laatste maaltijd op het programma.

The Secret

Naast The Lodge vind je dit jaar The Secret, het derde podium na de ONE en TWO – die dus geen THREE meer heet. In de tent hebben dit weekend onder andere DIIV, The Vices, Beach Bunny en Yīn Yīn opgetreden. De rest van deze dag check je er Nilüfer Yanya, Holly Humber-Stone, Jehnny Beth en Automatic nog.

Playground Love

Wanneer je doorloopt vanaf The Secret en The Lodge, kom je langs de gloednieuwe Playground Love. Als je even geen optredens hebt die je wilt zien en toe bent aan ontspanning, kun je je hier even helemaal op iets anders focussen. Zo is er een Kilo Kilo Vintage pop-up store waar je de beste tweedehands artikelen scoort, kun je je honger stillen bij één van de foodtrucks in de area, of gooi je je woede eruit in de schiettent.

Coney Island

Achter de Playground Love, waar in 2019 nog de SEVEN zat, kom je nu bij Coney Island terecht. Hier kun je zowel lekker kunt als van optredens genieten. Er staan lange picknicktafels om aan uit te rusten of te eten (bij Coney Island vind je bitterballen!!), terwijl je er later vandaag tegelijkertijd nog kunt genieten van Balades Sonores, Mikamayonnaise, Alberta Balsam en Oceanic & Oberman.

From Four to The Floor

Waar je eerder altijd de THREE vond, vind je op Best Kept Secret terrein van 2022 een grote koepeltent op het strand genaamd The Floor. Deze stage wordt gehost door dj St. Paul, die eerder jaarlijks de FOUR hostte. Tot diep in de nacht dans je hier op de beste sets, met vanavond nog onder meer Ajuma en Lieke TR.

Wilder Wanderland

Meer toe aan wat ontspanning? Vlakbij de TWO vind je dit jaar Wilder Wanderland, waar je een overvloed aan foodtrucks, bijzondere barretjes en tal van andere activiteiten tegenkomt. Koel bijvoorbeeld af met een koude ijskoffie van August, zweet je kater eruit in één van de hottubs bij Wellness Swellness, of check één van de intieme optredens bij de Muziekgieterij Heaven Sessions. Waar je ook zin in hebt, in Wilder Wanderland vind je het.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2013

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 21-23 juni 2013
Tickets Niet meer beschikbaar.