Anne-Marie bovenaan genderevenwichtige line-up op Standon Calling 2022

Anne Marie at Standon Calling

In 2022 werd Standon Calling het eerste grote Britse festival dat een genderevenwichtige line-up presenteerde. De grootste naam onder de 54% vrouwelijke en non-binaire artiesten was Anne-Marie, die vrijdagavond op het hoofdpodium schitterde. Dit is wat er gebeurde…

Het publiek

Standon Calling had dit jaar een gevarieerde line-up, met legendes uit de 80’s en 90’s Madness en Primal Scream, als headliners op de andere avonden. Tegen de tijd dat Anne Marie het podium betrad, was het publiek echter gevuld met een jeugdig en energiek publiek, klaar om enkele van de grootste pophits van de afgelopen vijf jaar live gespeeld te zien worden.

Photo Credit: Graham Howlett / Festileaks

De Setlist

Ondersteund door een kleine band (en backing tracks) speelde Anne-Marie een strakke set vol met enkele van de grootste radiohits van de afgelopen jaren. Haar meermaals platina hit ‘2002’, mede geschreven door Ed Sheeran, werd door het jonge publiek gretig omarmd. En haar samenwerkingen met Clean Bandit en NEIKED waren enorme meezingers. Het regende uiteindelijk roze confetti tijdens haar hit met Marshmello FRIENDS, terwijl ze het publiek bedankte en het podium verliet zonder toegift.

Photo Credit: Graham Howlett / Festileaks

De Ochtend Erna…

Bonuspunten voor de twee jongens die de ochtend doorbrachten met het opharken van duizenden stukjes roze confetti!

Photo Credit: Graham Howlett / Festileaks
Standon Calling Logo

Standon Calling 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-28 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen