De Elrow Stage op Balaton Sound is iets wat je ooit in je leven gezien wilt hebben

Elrow stage Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Elrow is aanwezig op Balaton Sound 2022! De partygiganten zorgden afgelopen dagen voor een waanzinnige ravage op het Hongaarse festival. Headliners zijn Loco Dice, Fisher of Ilerio Alicante, samen met lokale acts als Bastian Bux en Tini Gressler. We namen een kijkje op hun stage en zagen een verbluffende productie, nagenoeg perfecte sets – en wat logistieke problemen. Houseeeeee!

Dit jaar heeft Elrow een onderwaterthema, met het decor helemaal aangepast alsof je in Atlantis staat. Het is een visuele ervaring zoals je ‘m niet snel zal vergeten, met mystieke wezens in een wondere wereld. Het publiek bruist hier elke dag van begin tot eind, mede dankzij de live acts die elke dj-set versterken. We zagen veel schitterende sets die perfect passen bij de sfeer die het decor creëert.

Elrow group Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Onze persoonlijke favoriete set is de adembenemende zonsopgangset (ja, dat is een fenomeen hier op Balaton) van Ilario Alicante. Hij bouwt zijn set zo goed gestructureerd op dat hij een enorme massa vast bij de strot pakt. Iedereen blijft en danst met hem van nacht tot daglicht, tot diep in de late vroege uurtjes. De kicks zijn pittig en de bas is hard tijdens zijn hele show. En we zullen niet vergeten hoe perfect hij erin slaagt al zijn build-ups te verbeteren, waardoor mensen na elke drop weer met hun mond vol tanden staan.

Ook de moeite, mocht je portemonnee er ooit naar staan: het VIP-gedeelte genaamd Safari Lodge. Die biedt een beschut balkon voor respectievelijk het Elrow- en het Viper BeMyLake-podium en biedt het beste uitzicht voor beide locaties.

Sunrise Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Geluids- en capaciteitsproblemen

Een kort puntje van kritiek. Hoewel we veel uitstekende shows zien, zijn er ook een paar die teleurstelling veroorzaken. We hebben bijvoorbeeld moeite om te genieten van de set van Loco Dice. Er lijkt een geluidstechnisch probleem te zijn, waardoor de lage tonen van de nummers zwak zijn. Daarnaast is het volume van de muziek ook niet top. Helaas dwingt dit ons om een ​​andere stage te bezoeken terwijl het probleem wordt opgelost.

Ook over een andere show hebben we nogal wat mixed feelings, namelijk Fisher’s set. Het was één van de grotere namen op deze affiche en dus zijn er veel mensen hier voor hem – de energie van het publiek hangt duidelijk in de lucht. Het podium van Elrow op Balaton Sound 2022 slaagt er niet in iedereen te huisvesten: de stage is zo vol dat je nauwelijks kunt dansen zonder geraakt te worden door anderen. Fisher had een groter podium moeten hebben, en verdiend – zoals het hoofdpodium of de Dreher-arena. Volgende keer dan maar?

Elrow Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Escaping reality

Maar again: het Elrow-podium creëert een verbluffende sfeer met hun decoraties. Het is een plek om een glimlach van op je gezicht te krijgen. Elrow laat je de buitenwereld voor een paar uur vergeten, terwijl je danst voor je leven tussen de door blije gezichten die maar blijven knikken op het ritme van de meest opwindende tech-house tracks.

Concluderend is het Elrow-podium de place to be als je de realiteit wilt ontvluchten en je voeten wilt verplaatsen naar een altijd zorgvuldig geselecteerde verzameling knallende housetracks. We raden je zeker aan om Cloonee nog mee te pakken, de producer van talloze invloedrijke techhouse-nummers. Ook het zien van de Jamie Jones b2b Joseph Capriati voor een groovy drie uur durende afsluitende set is een geweldig idee.

Geloof ons, Elrow op Balaton Sound 2022 is iets wat je niet eerder meemaakte. Maar je moet het zelf bekijken. Tot daar!

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2022

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 29 juni - 2 juli 2022
Line-up
Marshmello
Alesso
Robin Schulz
Tickets Niet meer beschikbaar.