Last-minute buitenkans: win kaarten voor Dour Festival!

Foto: Simon Grossi

Deze week is het weer tijd voor ons favoriete festival van Wallonië: Dour! Met dit jaar extra feestgarantie, want het is een ‘XXL editie’ dat op de planning staat. Dat betekent een volle week Dour, met onder andere Angèle, Flume, Parcels en The Blessed Madonna. En met een beetje geluk: ook met jou!

Festileaks geeft namelijk last-minute nog kaarten weg voor Dour Festival. Je zult snel moeten zijn met je spullen inpakken, want de camping is al geopend. Het festival zelf start op woensdag 13 juli en duurt tot en met zondag 17 juli.

Winnen!

Wil je die kant op? Dan moet je snel zijn!

Stuur uiterlijk dinsdag 12 juli om 16:00 een mailtje naar [email protected] en wie weet heb je dit weekend de tijd van je leven op Dour. Graag gedaan!

Dour XXL

Om de tweejarige afwezigheid dubbel en dwars goed te maken, wordt Dour XXL georganiseerd. Dat betekent onder andere dat het festival langer duurt, maar ook dat het aantal podia omhoog wordt geschroefd. Voor de elektro-fans is er bijvoorbeeld een nieuw podium onder de naam La Chaufferie, een ware balzaal voor elektronische muziek. Ook zijn er meerdere aanwijzingen naar dat het hele terrein zelf een flinke upgrade staat te wachten, maar dat mag je zelf gaan aanschouwen.

Als we de organisatie mogen geloven staat er maar één ding centraal op deze editie, en dat is het sleutelwoord ‘FEEST’. Genoeg reden dus om dit festival op je lijstje te zetten en deze zomer samen met alle andere bezoekers van je te laten horen met een luide ‘Doureuuuh!’.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos