Voor het eerst naar Tomorrowland • De Festivalpodcast

Drie weekenden lang schudden de grondvesten van De Schorre in Boom, onder de rook van Antwerpen. Daar vond namelijk de afgelopen maand Tomorrowland plaats, dat meerdere malen werd uitgeroepen tot beste festival ter wereld. Dat maakte Jos en Judith van de Festivalpodcast wel benieuwd, en dus maakten ze een episode vanaf Tomorrowland. Luister nu!

Het is wel even een omslag, nadat de Festivalpodcast dit jaar voornamelijk de grote pop- en rockfestivals als Pinkpop en Down The Rabbit Hole bezocht. Maar af en toe uit de comfortzone treden is alleen maar goed, en wie weet leren Jos en Judith d’r nog iets van bij de EDM-buren.

Met o.a. in deze episode:

  • Een analyse van Tomorrowland aan de hand van het Festivalrapport
  • Is Tomorrowland nou ook leuk als je niet de grootste EDM liefhebber bent?
  • Uitgebreid aandacht voor de sprookjeswereld van De Schorre
  • De paradox van een internationaal gezien inclusief festival
  • Het op hol geslagen confettikanon van Martin Garrix
https://open.spotify.com/episode/58PLwkZTPXrZKceOG6y8Ko?si=5756f1d96e91496a

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2022

Locatie
België
Boom, België
Datum 15-31 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.