Afzeggingen leiden tot meer Nederlandse acts op Lowlands 2022

Vijf nieuwe afzeggingen voor Lowlands 2022. Dit leidt er toe dat onder andere Klangstof en het Rotterdamse Tramhaus op Lowlands te bewonderen zullen zijn. Zij vallen in voor respectievelijk Noah Cyrus en Ela Minus.

De organisatie heeft verder acts uit drie verschillende landen weten te strikken: DE’WAYNE wordt vervangen door de Londense rapper Jeshi, Jdxn wordt vervangen door Ierse singer-songwriter Biig Piig en tenslotte opent Florence Arman uit Wenen de Lima in de plaats van Lauren Sanderson.

In het geval je al een hele planning had bedacht, is nu het moment om die te herzien. In principe verandert er qua resterende acts niks, behalve één ding: indie-sensatie Wet Leg neemt de spot van Cyrus in de Heineken over, waardoor Klangstof doorschuift naar Wet Leg’s originele plek in de India. Volg je het nog? Mooi, want moeilijker dan dit wordt het niet.

Het volledige nieuwe blokkenschema is al online te bekijken, dus tijd genoeg om je planning te fiksen.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.