‘Beyonce rond Pinkpop 2023 in Italië, touraankondiging op komst’

Dat Beyoncé in 2023 weer gaat touren lijkt steeds zekerder te worden. In een van de geruchten zou Queen Bey eind juni twee shows in Italië geven. Dit is precies rond Pinkpop. Toeval, of kunnen we meer verwachten?

In een artikel zet Tag24.it de feiten voor de Italiaanse show op een rijtje. In een interview met de Italiaanse krant Rebupplica vertelde de Alessandro Onorato, raadslid in Rome, dat de Amerikaanse zangeres eind juni een optreden geeft in het Olimpico stadion in Rome. Volgens hem was dit de reden dat Coldplay niet in diezelfde week on optreden in de hoofdstad.

Volgens hetzelfde artikel zou Beyoncé waarschijnlijk rond 16 of 20 juni in Milaan te zien zijn, om vervolgens door te reizen naar Rome, waar ze 18 of 22 juni optreedt. In het geval van de eerste data ontstaat er een mooie kans voor de zangeres om door te reizen naar Landgraaf. Als de Amerikaanse op 20 en 22 juni in Italië shows geeft, is de kans nihil dat ze nog op Pinkpop verschijnt.

Geruchten

Er circuleren steeds meer berichten op de social media die wijzen op een nieuwe wereldtournee van Beyoncé. Zo wordt haar tour waarschijnlijk over drie weken aangekondigd. Als we alle geruchten mogen geloven, reist ze met haar tour door centraal- en Zuid-Amerika. Komt ze sowieso in Brazilië, Hongarije, Polen en Duitsland en geeft ze een verassingsoptreden tijdens de Milan Fashion Week.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen