Festileaks Tipt: nazomeren op kleurrijk Valtifest 2022

Festileaks tipt valtifest
Photo credit: Valtifest

Op zaterdag 3 september 2022 keert Valtifest terug en kun je weer een absurd en spetterend feest verwachten op Kaap Oost in Amsterdam. Een festival waar uitbundigheid, vrijheid en blijheid op de eerste plaats staat. Waar je al je creativiteit los kunt laten op de dresscode en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Of juist iemand anders.

Dit weekend wordt het tijd voor de dertiende editie van Valtifest, de van oorsprong afsluiter van het Amsterdamse festivalseizoen. Het evenement biedt jaarlijks de bezoekers een ultiem excuus om zich helemaal kapot te verkleden en een flink potje te dansen. Wees vooral niet bang overdressed te verschijnen, want ie-der-een loopt in kostuum. Het thema van dit jaar, Holy Shit!, dient als inspiratie voor de dresscode en zal naar verwachting weer voor een pracht aan creativiteit en losbandigheid zorgen.

Festileaks tipt Valtifest 2022
Photo credit: Valtifest

Een lekkere line-up

Valtifest is geen Mysteryland of Awakenings waar menig house- en technoliefhebber zijn vingers bij aflikt. Nee, op Valtifest is het wat losser en blijer en staat daarmee ieder jaar garant voor een lekkere line-up vol electro, house, techno en kleurrijke performances. Het programma is voor deze editie verdeeld over diverse podia:

OWAP – OHAF

Speedfreax

Meijt

Holy Smoke

Kaapse Dotjes

 • Tess
 • Stefano Richetta
 • Midnight City Soundsystem
 • Seiun
 • El Rub A Dub
 • Rob Boskamp
 • Reach

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

 • Sidney Still
 • Shirley Macholina
 • Jason Gwen
 • YOOST
 • Sophia Links

Festileaks tipt Valtifest 2022: er zijn nog tickets verkrijgbaar!

Had je je al genesteld in het zwarte gat aan het einde van het festivalseizoen? Heb je nog niks te doen komend weekend? Ga dan vooral een kijkje nemen op Valtifest! Er zijn nog tickets beschikbaar en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. Een regular ticket kost je slechts 48 euro, dus waar wacht je op?

Valtifest Logo

Valtifest 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 3 september 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.