Kijk terug: Oscar and the Wolf op Pukkelpop 2022

Werchter Boutique 2018_Oscar And The Wolf
Foto: Jokko

Na pauze van een paar maanden is Oscar and the Wolf weer terug op het podium! Alsof ze nooit weg zijn geweest zet de band, onder leiding van frontman Max Colombie, weer knallers van optredens neer op Lowlands en Pukkepop. Dansen, meezingen en je lekker laten gaan, bij deze Belgische formatie mag het allemaal. Genoeg redenen waarom de groep een mooie notering verdiend in de FAT 100. En mocht je daar nog over twijfelen, haalt onderstaand concert je wel over!

Festileaks is weer op zoek naar de beste festivalacts van het jaar.
Het publiek bepaalt de top 100!
Breng je stem uit en selecteer jouw top 10 festivalacts van 2023!

Oscar and the Wolf op Pukkelpop 2022

Thuiswedstrijd

Al voor de eerste noot geklonken heeft is dit een bijzonder optreden voor de band, en in het bijzonder zanger Max Colombie. De show komt namelijk na een periode waarin hij lang met angsten en depressies heeft geworsteld. Na eerdere shows gecanceld te hebben en openhartig over deze struggles gepraat te hebben, was het weer tijd om het podium op te klimmen. En geen betere plek om dit te doen dan zijn geliefde Pukkelpop. Wat ook blijkt uit zijn uitingen na het optreden: “Er is iets gebeurd wat mij weer heeft doen inzien dat dit is wat ik doe en waar ik van hou en dat ik misschien ook iets kan betekenen voor mensen.”

Deze speciale betekenis komt dan ook goed naar voren in de performance die gegeven wordt. Aan beleving geen gebrek en het gevoel dat Colombie in het optreden gooit, straalt af op het publiek. Dit gecombineerd met zwoele moves, vette lichtshows en keihard beats, zorgt voor een optreden wat het terugkijken waard is. De shows op Pukkelpop en Lowlands zijn het begin van een tour die door een groot deel van Europa gaat, met de Ziggo Dome in oktober als een van de hoogtepunten. Dus als je de band op de festivals gemist hebt, pak je kans!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2022

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 18-21 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.