Untold festival 2023 maakt data en start ticketverkoop bekend

Untold arena 2022 main stage
Photo credits: Untold Festival

De voorpret kan vast beginnen want zo worden de eerste festivaldatums van 2023 vastgelegd. Dat geldt ook voor Untold Festival. Een van de grootste Oost-Europese spelers in de branche zal volgend jaar in het eerste weekend van augustus plaatsvinden.

Het Roemeense festival zal plaatsvinden van 3 tot en met 6 augustus 2023. Hoogstwaarschijnlijk vlak na de weekenden van het Belgische dancefestival Tomorrowland 2023 – de officiële data hiervan moeten nog worden bevestigd. Ben je een liefhebber van elektronische muziek? Begin dan maar alvast met het plannen van jouw festivalmarathon van 2023!

Photo credits: Alive Coverage – Untold Festival

Eerder stonden artiesten als Steve Aoki, Above & Beyond, Paul Kalkbrenner, David Guetta, J Balvin, G-Eazy, Anne-Marie en Major Lazer al op de buhne. Voor Untold Festival 2023 wordt ook een mooie line-up verwacht, de eerste artiesten zullen naar verwachting dit jaar nog bekendgemaakt gaan worden.

Untold staat bekend om haar prachtige producties maar ook heerlijk eten voor fijne prijsjes. Meer dan genoeg redenen om dit feest voor volgend jaar aan jouw agenda toe te voegen!

Tickets

De eerste kaarten gaan donderdag 6 oktober 12:00 CEST in de verkoop voor een speciale prijs van €109,- excl. servicekosten voor de mensen die zich preregistered hebben. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit bedrag. Meer informatie over de kaartverkoop en Untold is te vinden op de website.

Untold Festival Logo

Untold Festival 2023

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 3-6 augustus 2023
Tickets Kopen