Depeche Mode kondigt tour én enige festivaloptreden 2023 aan

Depeche Mode is terug van weggeweest! De band keert na meer dan 4 jaar weer terug naar de concertzalen. In 2023 beginnen ze aan een tour met hun nieuwe album: Memento Mori.

De Britse iconen van de New Wave komen weer naar Nederland en België in het voorjaar. De tour is aangekondigd via een livestream die te volgen was op de website van de band. Er werd onder andere gesproken over het gemis van overleden lid Andrew Fletcher, het nieuwe album en de nieuwe tour. De tour brengt de band naar Noord-Amerika en Europa tussen maart en augustus.

Op 16 mei staat Depeche Mode in de Ziggo Dome en 20 mei doen ze het Sportpaleis in Antwerpen aan. Tickets voor de show in Amsterdam gaan vanaf 7 oktober hier in de verkoop, en zijn verkrijgbaar vanaf €72,80,-. In het bericht hieronder is meer informatie te vinden.

Primavera Sound 2023

Slechts een festival mag in 2023 pronken met Depeche Mode op het affiche: Primavera Sound 2023. Tijdens de persconferentie werd verklaard dat dit de enige festivalshow is die ze tijdens de Memento Mori-tour aandoet. Primavera Sound kondigt de band als eerste headliner aan.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2025

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 5-7 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen