Advertisement

Queens of the Stone Age naar Rock Werchter 2023

QOTSA

Queens of the Stone Age is de vierde headliner voor Rock Werchter 2023. De Amerikaanse band speelt zondag 2 juli 2023 op het Belgische festival.

Queens of the Stone Age is daarmee de tweede naam voor de laatste dag van Rock Werchter 2023. Eerder maakte de organisatie bekend dat ook Arctic Monkeys op zondag te zien is. Daarnaast zijn Muse en Stromae bekendgemaakt als headliners voor het Vlaamse evenement.

Queens of the Stone Age kondigde eerder al aan te zullen spelen op de Duitse festivals Hurricane & Southside 2023. Daardoor stonden de rockers al langer bij de geruchten voor Rock Werchter 2023.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en tekst

Tickets

Gisteren kwamen de nieuwe ticketprijzen naar buiten. Voor een combiticket ben je nu €292,- kwijt. Daarnaast kun je je nog tot deze avond registreren voor de pre-sale van Werchter. De reguliere ticketverkoop gaan komende zaterdag om 10:00.

Andere kanshebbers

Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Muse en Stromae mogen we al van ons lijstje schrappen. Wie kunnen we nog allemaal op de poster van het Belgische festival verwachten? Misschien zijn Florence + The Machine Of Kendrick Lamar wel één van de volgende kanshebbers. Geruchten genoeg voor volgende zomer. Speculeer alvast mee, of overtuig andere Rock Werchter-fans op het Festileaks-forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.