Rock Werchter 2023 maakt verhoogde ticketprijzen bekend

Rock Werchter 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Alles wordt steeds duurder, en festivals zijn geen uitzondering. Dat bevestigt Rock Werchter 2023 met haar ticketprijzen.

De kogel is door de kerk: een combifestivalticket voor RW zal 292 euro kosten. Wie slechts een dagje wil gaan, legt 127 euro neer. De prijzen van de weekendtickets zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Voor de editie van 2022 werden de prijzen al verhoogd naar 243 naar 266 euro. Een entreekaartje voor het hele festival in 2023 is dus bijna vijftig euro duurder geworden.

Dagtickets en consumptiebonnen

Helaas ben je er met het combiticket alleen nog niet, tenzij je in de buurt van Werchter woont. De camping is namelijk niet inbegrepen. De goedkoopste optie, camping The Hive, is ook prijziger en kost nu 37 euro. Dagtickets zijn slechts twee euro duurder geworden, maar stegen vorig jaar al van 110 naar 125. Deze zijn, net als de combitickets, vanaf 29 oktober om tien uur ’s ochtends te koop.

Rock Werchter 2023 verhoogt alleen de ticketprijzen, niet de consumptiebonnen. Een eet- of drankbon blijft 3,25 euro in de voorverkoop kosten. Op de weide zelf betaal je 3,50 euro.

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2022)

Line-up

Het onprettige, maar wel in de lijn der verwachtingen liggende, nieuws komt tussen de bekendmakingen van de line-up door. Eerder maakte RW al bekend dat Stromae de eerste headliner is van het Belgische festival. Vorige week werden Arctic Monkeys en Muse hieraan toegevoegd. Een deel van de headliners is dus al bekend. We verwachten dat we nog enkele nieuwe namen te horen krijgen voor de officiële verkoop start. Tijd om de dagen af te tellen…

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen