Fred Again.. naar Rock Werchter 2023

Danskoning Fred Again.. komt naar Rock Werchter 2023. De Britse producer en zanger treedt zaterdag 1 juli op op het Belgische festival.

Fred Again.. is daarmee de tweede naam van de zaterdag van Rock Werchter 2023. Eerder werd headliner Muse namelijk al aangekondigd. Fred Again.. brak afgelopen jaar door met coronaknaller ‘Marea (We’ve lost dancing)’ en is snel doorgegroeid naar een van de populairste producers van het moment. Met zijn nieuwe album Actual Life 3, vol met leuke samples en beats, gaat hij er zeker weten een feestje van bouwen als eerste afsluiter van The Barn op het Vlaamse festival.

Door dit nieuws kunnen we meteen verder denken over een Nederlandse festivalshow voor Fred. Komt hij dan wellicht ook naar Down the Rabbit Hole 2023? DTRH vindt volgend jaar, zoals gewoonlijk, plaats in hetzelfde weekend als Rock Werchter. Het zou natuurlijk te leuk zijn als hij dan ook nog even de Hotot of Teddy Widder ondersteboven komt zetten, als hij toch al in de buurt is.

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekst

Andere kanshebbers

Naast Fred Again.. werden eerder Queens of stone age, Artic Monkeys, Muse en Stromae al aangekondigd voor het Belgische festival. Maar wie kunnen we nog allemaal op de poster van het Belgische festival verwachten? Er zijn geruchten genoeg voor volgende zomer. Speculeer alvast mee, of overtuig andere Rock Werchter-fans op het Festileaks-forum.

Tickets

Je kan al tickets bestellen voor de aankomende editie via de website van Rock Werchter. Voor een combiticket ben je dit jaar €292,- kwijt, een flinke verhoging ten op zichte van vorig jaar.

Heb je al een ticket bemachtigd? Kom dan alvast in de stemming met de Rock Werchter 2023 playlist van Festileaks.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen