Advertisement

Goldband en Armin van Buuren onder eerste namen Paaspop 2023

Photo: Ben Houdijk

Begin april is het weer hoog tijd voor een goed feestje in Schijndel. In het Brabantse stadje staat met Paaspop de traditionele seizoensopener op de agenda. Het festival maakte gisteren de eerste 93 (!) namen bekend voor de editie van 2023, waaronder Armin van Buuren, Goldband en nog veel meer.

Paaspop is misschien wel het meest veelzijdige festival van Nederland en dat blijkt maar weer uit de uiteenlopende artiesten die zijn aangekondigd. Onder meer Armin van Buuren, Goldband en Di-rect zijn te zien op het affiche. Ook de leak van dEUS is hiermee officieel bevestigd. Pasen valt dit jaar in het tweede weekend van april en daarmee zal Paaspop plaatsvinden op 7, 8 en 9 april.

Nog véél meer nieuwe namen

Naast de publiekstrekkers op de poster, reizen nog veel meer artiesten af naar Paaspop. Hieronder zie je alle kleinere acts die het festival aandoen:

 • Aenima (Tool Tribute)
 • Ares
 • Bankzitters
 • Bare Jams
 • Blauwe Vinkjes
 • Bob Vylan
 • Boban Braspenning
 • Boh Foi Toch
 • Cassyette
 • CATFISH
 • Childsplay
 • Cor
 • Daredevils
 • De Cabaret Club
 • De Suskes
 • DITZ
 • Dub Inc
 • Fleddy Melculy
 • FMG
 • Freddy Moreira
 • Gladde Paling
 • Goeiemiddag!
 • Goldkimono
 • Gotu Jim
 • HATO
 • Iris Rulkens
 • Iron Laiden
 • Irwan
 • Jaap Reesema
 • Jiri11
 • John C
 • Johnny 500
 • Kirsten van Teijn
 • Kleine Crack & Slagter
 • Leadbeaters
 • Marco Lopes
 • Marlon Kicken
 • Martijn Fischer Zingt Hits Van Hazes
 • Martijn Kardol
 • Meteora (Linkin Park Tribute)
 • Mr Polska
 • Mr. Belt & Wezol
 • Natte Visstick
 • Nova Twins
 • Ooostblok
 • Orgel Joke KaraJoke
 • Papaformigas
 • ¡Pendejo!
 • Piledriver
 • Rare Americans
 • Rob Scheepers
 • Sam Hofman
 • Smash into Pieces
 • Stuk XXL
 • The Hillbilly Moonshiners
 • The Juke Joints
 • The Lathums
 • The Partysquad
 • The Picturebooks
 • Thijs Kemperink
 • Tis hier geen hotel 2
 • Tony Junior
 • Turfy Gang
 • We’re The Men (Anthrax Tribute)
 • Wouter Monden
 • Yung Felix

Ticketinfo

Tickets zijn vanaf vrijdag 18 november beschikbaar in Schijndel en vanaf 19 november om 11:00 via de officiële website van Paaspop. De organisatie waarschuwt: Paaspop 2023 is al voor 75% uitverkocht. Wil jij dansend de Pasen door? Zorg dan dat je zaterdag klaar zit om een ticket te bemachtigen!

Praat mee over Paaspop 2023

Hoewel er al een hele lading artiesten is aangekondigd, is dit slechts het begin van de line-up. Praat mee over de aangekondigde artiesten en alle geruchten rondom Paaspop 2023 op het officiële Festileaks Forum!

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva