Harry Styles voegt derde show Johan Cruijf ArenA toe

Niet één, niet twee, maar drie shows voor Harry Styles in de Johan Cruijf ArenA. Vandaag kondigt de Britse popster de derde show aan in Nederland. Op zondag 4 juni 2023 vindt de extra show plaats.

Top nieuws voor fans van Harry Styles. De ‘As It Was’ zanger voegt namelijk een derde show in Nederland toe in 2023. De superster had eerder al aangekondigd op 5 en 6 juni in de Johan Cruijf ArenA te spelen. Nu komt daar dus een show op de zondag ervoor bij.

Je kunt niet meer om Harry Styles heen, dat blijkt maar weer met deze extra aankondiging. Sinds zijn derde studioalbum Harry’s House uit is, breekt de ex One Direction zanger alle records. In juli dit jaar stond de zanger nog in de Ziggo Dome om een jaar later 3 keer in de ArenA te staan.

Ticketverkoop

Kaarten voor deze derde show gaan aankomende vrijdag 4 november om 10 uur in de verkoop. Voor een ticket ben je tussen de 78 en 325 euro kwijt. Voor de eerder aangekondigde shows zijn weinig tot geen kaarten meer beschikbaar.