Harry Styles naar Amsterdam en Werchter in 2023

Harry Styles komt in 2023 naar Amsterdam en het Belgische Werchter. Het grootste popidool van dit moment staat op 5 juni in de Johan Cruijff ArenA in de Nederlandse hoofdstad. Op 24 juni speelt hij op het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor beide shows begint vrijdag 2 september om 10:00 uur.

Harry Styles is misschien wel de hotste artiest van het moment. Met derde plaat Harry’s House breekt hij momenteel alle verkooprecords, mede dankzij hitsingle ‘As It Was’. Voor zijn concert in de Ziggo Dome afgelopen zomer zochten nog tienduizenden mensen kaartjes. Voor hen is er goed nieuws: de voormalig One Direction-ster komt volgend jaar terug naar Nederland en België.

Hij verruilt dan wel de Ziggo Dome voor de grootst mogelijke venues. Zo draagt Harry Styles op 24 juni 2023 een dagevenement op het Festivalpark in Werchter. Let op: dit is dus niét op Rock Werchter 2023, dat een paar dagen later van start gaat. Ook gaat hij op 5 juni 2023 de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam proberen uit te verkopen.

Nog meer goed nieuws: indie-sensatie Wet Leg is de support act van Harry Styles deze tour.

Tickets

Kaarten voor de ArenA show zijn verkrijgbaar vanaf 61,60 euro. Reguliere tickets voor de show in Werchter kosten 95 euro.

Voor meer informatie en tickets, check mojo.nl/harrystyles en ticketmaster.be.

Festivalshows

Met de aankondiging van deze shows lijken festivals in Europa uitgesloten komende zomer. Jammer, want afgelopen april liet hij op Coachella 2022 zien dat prima af te kunnen. Als je je afvraagt hoe zo’n festivalshow van de singer-songwriter eruitziet, hebben we goed nieuws voor je. Harry Styles heeft op zijn Youtube-kanaal een video van zijn monsterhit As It Was gezet. Deze is hieronder te bekijken.