Werchter Boutique 2023 bevestigt OneRepublic en Goldband

Voorspeld door het Festileaks Forum
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Twee nieuwe popnamen voor Werchter Boutique 2023. Goldband en OneRepublic staan op 17 juni op de Belgische festivalweide.

Met twee hitkanonnen toegevoegd aan het affiche, belooft Werchter Boutique 2023 één groot feest te gaan worden. Al eerder werd aangekondigd dat P!nk de headliner is van het eendaagse festival. Dat overtuigde al meer dan 50.000 mensen om een kaartje te kopen. Er zijn nog tickets beschikbaar aan 108 euro.

Goldband

Goldband speelde afgelopen zomer alle festivals plat, waaronder Rock Werchter. Letterlijk en figuurlijk, want bandlid Boaz Kok lag drie nummers horizontaal na een verkeerde sprong in het publiek. Dat weerhield de Hagenezen niet van een spetterende show. Ook op Lowlands en Paaspop was er aan enthousiasme geen gebrek. Het eerste Belgische festivaloptreden is nu dus ook een feit. Goldband speelt volgend jaar twee keer in een uitverkochte Lotto Arena en is bevestigd voor Pinkpop 2023.

OneRepublic

In tegenstelling tot Goldband, is de poprockband OneRepublic al langer bezig in de muziekwereld. Deze Amerikanen maakten twintig jaar geleden hun debuut. Sindsdien hebben ze een breed repertoire opgebouwd aan hits die zeker de revue zullen passeren op Werchter Boutique 2023. Ken jij nog alle woorden van nummers als ‘Counting Stars’ en ‘All The Right Moves’?

Deze week maakte Pinkpop bekend dat OneRepublic, net als Goldband en P!nk, gaat optreden op de volgende editie. De festivals delen tot nu toe dus meerdere namen. Beide affiches zijn nog niet compleet, zijn er meer overeenkomsten tussen de festivals.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 17 juni 2023
Tickets Kopen