Awakenings Spring Festival 2023 onthult eerste deel line-up

Amelie Lens

Wie een dansje wil wagen in Spaarnwoude, kan dat doen op de deuntjes van onder andere Joris Voorn, Reinier Zonneveld en Amelie Lens. Awakenings Spring Festival maakt vandaag bekend dat deze en nog veel meer namen op de line-up van 2023 staan.

Het eerste deel van de line-up bestaat uit meer dan tachtig (!) artiesten. Deze worden verspreid over twee festivaldagen. Op de zaterdag kun je onder andere genieten van Joyhauser, Nina Kraviz en Adriatique. De zondag stelt evenmin teleur. Dan komen namen als Colin Benders, Helena Hauff en Rebekah. Of je nu lekker wil wegdromen bij melodische techno, of liever beukt op het zwaardere werk: alle liefhebbers zullen aan hun trekken komen met het brede aanbod aan artiesten. Je leest alle bevestigingen op het onderstaande affiche.

Ticketverkoop

Dit zijn nog niet alle namen op de Awakenings Spring Festival 2023 line-up. De organisatie maakt bekend dat meer artiesten zullen volgen. Met deze line-up op zak zet Awakenings Spring Festival 2023 morgen de verkoop voort. Tot 9 december, 13:00 uur is het mogelijk om je aan te melden voor de pre-registratie van een dagticket. Als je je op tijd registreert, ontvang je een e-mail met exclusieve toegang tot de kaartverkoop. De eerste weekendtickets vlogen gisteren al de deur uit.

Awakenings maakte afgelopen maand bekend dat er in 2023 twee weekendfestivals zullen plaatsvinden: een lentefestival in Spaarnwoude op 13 en 14 mei en een zomerfestival in Hilvarenbeek van 7 tot 9 juli. Meer informatie over de line-up van de zomereditie volgt in januari. Dan begint ook meteen de kaartverkoop voor pre-registraties.

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode Logo

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19 oktober 2023
Line-up
Adam Beyer
Bart Skils
Juliet Fox
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.