Awakenings kondigt twee weekendfestivals aan voor 2023

Photo credit: SPARK

Volgend jaar kun je niet één, maar twee weekenden dansen op Awakenings 2023. Zowel in mei als in juli kun je hier losgaan op muziek van grootse techno-artiesten.

Het hoge woord is eruit. Awakenings 2023 keert terug met twee weekendfestivals. De techno-evenementen vinden plaats in Spaarnwoude (13 en 14 mei) en Hilvarenbeek (7, 8 en 9 juli). Het gaat respectievelijk om één lentefestival en één zomerfestival. Op de zomereditie van Hilvarenbeek kan ook gekampeerd worden. De organisatie is dankbaar voor de toewijding van fans, na twee gecancelde edities vanwege corona. Dat enthousiasme gaat volgend jaar natuurlijk dubbel en dik doorgezet worden met twee grote festivals.

Dit jaar vond het Awakenings Easter Festival plaats op 16 en 17 april, traditiegetrouw tijdens de Paasdagen. De data van volgend jaar vallen niet met Pasen. Daarnaast zijn er al enkele andere evenementen van Awakenings bekendgemaakt, waaronder vier evenementen tijdens de jaarwisseling.

Ticketprijzen Awakenings 2023

Wie nu al zijn waaier in de hand heeft en glitteroutfit klaar heeft liggen, kan zich inschrijven voor de pre-sale van de lente-editie. Vanaf 7 december kunnen de eerste kaarten gekocht worden. Een zaterdagticket kost 89,99 euro (inclusief servicekosten). De zondag is iets goedkoper met 71,50 euro. Met een combiticket bespaar je een paar euro: deze zullen 155,99 kosten.

De pre-sale voor het zomerfestival in Hilvarenbeek begint in januari 2023. Wel zijn de ticketprijzen alvast bekendgemaakt. Een dagkaart varieert tussen de 59,40 en 99 euro. Ook zijn er verschillende weekendtickets met campingopties van 199 tot 250 euro.

Wie het affiche zal sieren is nog onbekend, maar je kunt alvast opwarmen met eerdere optredens van onder andere Joris Voorn en Reinier Zonneveld.

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode Logo

Awakenings ADE 2023: Adam Beyer Presents Drumcode 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19 oktober 2023
Line-up
Adam Beyer
Bart Skils
Juliet Fox
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.