Advertisement

Kanshebbers voor Lowlands 2023: Billie Eilish, Jamie xx en meer naar Iers festival

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Electric Picnic 2023 maakt de eerste headliners bekend. Billie Eilish, Jamie xx en Steve Lacy spelen op het Ierse festival komende zomer. Electric Picnic vindt plaats van 1 tot 3 september, ruim een week na Lowlands. Hiermee zijn de artiesten meteen grote kanshebbers voor Lowlands 2023.

Het Ierse festival heeft zojuist een flinke reeks namen naar buiten gebracht. Onder andere Billie Eilish, Jamie xx, Steve Lacy en nog zeven andere acts zullen optreden op Electric Picnic 2023. Omdat het festival goed aansluit op Lowlands, dat ruim een week later plaatsvindt, zijn het meteen kanshebbers voor het festival in Biddinghuizen. Jamie xx en Billie Eilish waren al eerder op het terrein naast Walibi te vinden, voor Steve Lacy zou het de eerste keer zijn. Vooralsnog heeft Lowlands nog geen namen op de affiche ondanks de grote vijver aan geruchten.

Check alle andere nieuwe kanshebbers voor Lowlands hier:

Electric Picnic

Electric Picnic wordt ook wel de Ierse versie van Glastonbury genoemd. Maar liefst 70.000 mensen passen op het grootste festival van Ierland, waar niet de minste namen hebben gestaan. Onder andere Arctic Monkeys, Tame Impala en Snow Patrol speelden afgelopen editie in Stradbally Hall. Electric Picnic focust zich vooral op elektronisch, alternative en indie, met veel andere bijzondere stages die het tot één bruisend geheel maken. Bekijk de website voor meer informatie over het evenement.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.