Limp Bizkit vrijdagheadliner voor Paaspop 2023

Limp Bizkit
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Paaspop 2023 bevestigt Limp Bizkit als headliner. Het festival in Schijndel, Brabant start op vrijdag 7 april en eindigt op zondag 9 april, eerste paasdag.

Het festival heeft opnieuw een opvallende naam weten te strikken. De Amerikaanse nu metal-band Limp Bizkit geeft vrijdag 7 april een optreden op Paaspop 2023. De iconische zanger Fred Durst staat bekend om zijn opzwepende teksten en behoorlijke ‘fuck you’-mentaliteit.

Begin dit jaar zou de band touren door zowel Groot-BritanniΓ« als Europa, maar dit moesten ze noodgedwongen afzeggen. Fred Durst kampte toen met ‘persoonlijke gezondheidsproblemen’ en werd geadviseerd om niet op tour te gaan. De 52-jarige artiest is nu weer klaar om op te treden.

Goed nieuws voor fans van de groep: voor de vrijdag van Paaspop 2023 zijn nog kaarten beschikbaar. De zaterdag- en zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Tickets zijn dit jaar € 73,50 (inclusief servicekosten).

Vorig jaar strikte het festival namen als The Chainsmokers en Paul Kalkbrenner.

Populariteit Limp Bizkit

Limp Bizkit werd eind jaren 90 steeds populairder in de underground scene van Florida. Begin 2000 sloeg dit over naar het grotere publiek en tekenden ze een contract bij Flip Records. De band is bekend van nummers als ‘Nookie’, ‘Take A Look Around’ en ‘Break Stuff’. Afgelopen zomer kwam de documentaire ‘Trainwreck: Woodstock ’99’ op Netflix, waar de populariteit van de groep duidelijk te zien was. Tip: bekijk wat videoclips van de band voor de full experience.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen