Sziget 2023 pakt uit met Billie Eilish, Imagine Dragons en veel meer

Sziget 2023 kondigt de eerste headliners en artiesten aan. Zowel Billie Eilish, Imagine Dragons, Florence + the Machine als David Guetta zijn erbij op het festival in Boedapest. Ook maakt de organisatie bekend dat het festival één dag opschuift. De nieuwe data voor Sziget 2023 zijn 10-15 augustus.

Goed nieuws voor de liefhebbers van het Island of Freedom, waar alles kan en alles mag. De eerste grote namen van het zesdaagse festival in 2023 zijn bekend. De eerste vier headliners van 29e editie van Sziget zijn Billie Eilish, Imagine Dragons, Florence + The Machine en David Guetta.

Behalve de headliners maakt Sziget nog veel meer namen bekend:

Op het Óbudai-eiland is plek voor zo’n zestig stages, dus de voorpret is nog lang niet voorbij. De aankomende maanden worden er nog genoeg acts bekendgemaakt, waaronder waarschijnlijk twee extra headliners. Benieuwd naar de kanshebbers? Check het overzicht van de geruchten.

Nieuwe data Sziget 2023

Naast de eerste artiesten maakt Sziget ook bekend dat het festival in 2023 één dag opschuift. In plaats van de eerder genoemde data vindt het nu plaats van 10 tot en met 15 augustus. Daarmee zit het weer een dagje dichterbij Lowlands 2023 en Pukkelpop 2023. Deze festivals vinden het weekend erna plaats.

Kaartverkoop

De early bird tickets zijn verkocht en de ‘Full Festival Passes’ zijn inmiddels al in verkoop voor 355 euro. Voor het aanschaffen van dagtickets of drie-daagsetickets moet je nog even wachten, vermoedelijk komen die dit voorjaar online. Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.