Advertisement

Fans overdonderd: 200 euro voor staanplaatsen Madonna

Madonna
Photo: JD Urban (Creative Commons)

Nee je hebt geen prut in je ogen. Tickets voor Madonna gaan vanaf €200,- de deur uit. De Queen of Pop staat 1 december 20223 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Dat Madonna weer naar Nederland komt, wekt bij velen heel wat enthousiasme op. Wat iets minder het enthousiasme opwekt, zijn de ticketprijzen. De kaarten gaan met woekerprijzen de deur uit. Zo betaal je voor een staanplaats al snel €200,-. 

Heb je met het kopen van al je festivaltickets al je geld er al doorgejaagd? Dan kun je een ook een kaartje voor €44,80 kopen. Dan zit je in Rang 4. Meer informatie vind je terug op de site van Ticketmaster. De kaartenverkoop is vandaag gestart om 10:00. Wegens de enorme belangstelling is er meteen een tweede concertdatum toegevoegd.

Guinness book of records

Wist je dat het befaamde Guinness book of records Madonna een paar keer heeft vermeld? Zo is ze onder andere de artiest die het meeste verdiende tijdens één tournee, trad ze op voor het grootse internetpubliek en verkocht ze de meeste plaatsen als solo artiest.

Daarnaast heeft ze in haar 40-jarige carrière inmiddels zo’n 300 awards gewonnen en is ze bijna 700 keer genomineerd. Ze wordt daarom niet voor niets beschreven als het grootste popicoon van de 21e eeuw en is nog steeds een van de succesvolste en rijkste artiesten ter wereld.