Gorillaz, BLACKPINK, Bad Bunny en meer op affiche Coachella 2023

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Gorillaz, BLACKPINK en Bad Bunny zijn volgend jaar te zien tijdens de 22e editie van Coachella. Naast deze grote namen zijn er nog veel meer artiesten aangekondigd. Het gigantische woestijnfestival belooft daarmee weer een groot spektakel te worden.

De volgende editie van Coachella vindt plaats van 14 tot 16 april en van 21 tot 23 april. Coachella kent daarmee traditiegetrouw twee weekends waarin de grootste internationale namen de bühne betreden. Met de Zuid-Koreaanse girlband BLACKPINK, singer-songwriter Frank Ocean en de Puerto Ricaanse zanger Bad Bunny heeft het Californische festival weer een drietal headliners van formaat binnen weten te hengelen. In het kleinere lettertype vinden we bovendien namen als The Chemical Brothers, Gorillaz, Björk en Rosalía terug op de imposante poster.

Check de rest van de affiche hier:

Wat maakt Coachella uniek?

Naast een line-up om u tegen te zeggen staat Coachella bekend om het veelzijdige randprogramma. Tijdens een bezoek aan het festival valt er namelijk van alles te beleven. Naast het muzikale gedeelte is er veel kunst te zien in verschillende vormen. Op het woeste Calfornische terrein bewonder je gigantische sculpturen, bezoek je tentoonstellingen en daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van visuele effecten. Bekijk de highlights van Coachella 2022 om alvast in de stemming te komen!

Coachella Logo

Coachella 2023

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 14-23 april 2023
Line-up
BLACKPINK
Bad Bunny
Frank Ocean
Tickets Niet meer beschikbaar.