Lovers & Friends brengt 00’s popsterren samen in Las Vegas

Photo by Charito Yap for The Come Up Show

Het Lovers & Friends festival maakt haar line-up voor 2023 bekend. Een blik op de poster lanceert ons 20 jaar terug in de tijd. Dertigplussers, houd je vast.

Wat een line-up! Usher brengt veel mp3-spelers en LimeWire playlists uit de 00’s tot leven op het Lovers & Friends festival in 2023. Het festival vindt plaats op 6 mei op de Las Vegas Festival Grounds. Waar moeten we in vredesnaam beginnen? Onder andere: 50 Cent, Christina Aguilera, Blackstreet, Missy Elliot, Busta Rhymes en Sean Paul zijn van de partij. Zowel de line-up als de vormgeving van de poster ademt 100% pure 00’s nostalgie:

Get Rich or Die Tryin’

Goedkoop is het niet, want een regulier kaartje voor Lovers & Friends 2023 kost je een kleine 250 dollar. Een VIP-ticket 565 dollar. En voor wie langer in de 00’s is blijven plakken dan de pleister van Nelly biedt het festival voor een luttele 17000 dollar het ‘VIP Cabana’ arrangement aan. Maar dan heb je wel een plekje in de schaduw en een eigen toilet met airco. (Jawel!)

Nostalgie is populair!

In de Verenigde Staten lijkt er een markt te zijn voor dit soort nostalgie. Eerder schreven we al over Sick New World 2023 waar de nu-metal uit de 00’s fier overeind staat. En ook het When We Were Young Festival blijkt voorlopig nog een blijvertje. Heb jij hier een vliegticket voor over? Discussieer mee op ons forum!