Tomorrowland 2023 onthult line-up met Martin Garrix, The Chainsmokers en veel meer

Tomorrowland 2022 - W3 mainstage

Meer dan zeshonderd keer nieuw voor Tomorrowland 2023. Het Belgische dancefestival maakt in één klap het complete affiche bekend voor komende zomer. Onder andere Martin Garrix, The Chainsmokers en Lost Frequencies bezoeken dan Boom.

De editie van Tomorrowland telt voor 2023 twee verschillende weekenden. Hier worden de artiesten over veertien verschillende stages verdeeld. In het eerste weekend zullen CamelPhat, Dimitri Vegas & Like Mike, Nina Kraviz en nog veel meer het publiek vermaken. Het daaropvolgend weekend bezoeken onder meer John Newman, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki de wei.

Via een speciaal gestreamde uitzending op haar website heeft Tomorrowland 2023 de volledige line-up bekendgemaakt. Afrojack, Amelie Lens, W&W en meer speelden live sets in een digitaal geprojecteerde setting. Dit gaf kijkers alvast een voorproefje van het thema van dit jaar, ‘Adscendo.’

Met zoveel nieuwe namen is het eigenlijk haast onmogelijk om alles ertussenuit te halen. De poster die Tomorrowland heeft uitgebracht met alle namen kan je hieronder vinden:

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'ADSCENDO A TOMORROWLAND TOMORROWLAND2023FULL 2023 FULL LINE-UP DONDIABLC DOUBLE BACULNE CLHDGYSTEMFT. ANCELLO +SOULSHAKERS NOISE•WINIFRCI AHALOE YVESVAYVES MISIC TOMORROWLAND.COM'

Nederlandse inbreng

Zoals gewoonlijk staan er ook in 2023 op Tomorrowland veel artiesten van Nederlandse bodem. Zo geeft de populairste dj ter wereld, Martin Garrix, meerdere shows verdeeld over beiden weekenden. Armin van Buuren treedt ook verschillende keren op, verdeeld over diverse stages. Andere ‘Oranje’ inbreng komt er van onder andere Afrojack, Hardwell, Joris Voorn, Nicky Romero en Tiësto.

Photo: Ben Houdijk

Tickets

De worldwide pre-sale voor Tomorrowland 2023 is al geweest, maar op zaterdag 4 februari gaat om 17:00 de worldwide ticket sale van start. Je kan via de website van Tomorrowland tickets aanschaffen. Wees wel gewaarschuwd, er is erg veel vraag naar deze toegangsbewijzen. Twijfel je nog of je een kaartje wilt proberen te bemachtigen? Lees dan onze recensie van de editie van 2022.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2023

Locatie
België
Boom, België
Datum 21-30 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.