11 nieuwe namen voor Mañana Mañana 2023

Photo credit: Aswintha van Dijk

De organisatie van Mañana Mañana 2023 vuurt een elftal nieuwe namen op ons af. Onder andere Wolker en Bongloard zijn toegevoegd aan het festival in het Gelderse Laren.

Kort na de eerste bevestigingen brengt Manana Manana 2023 elf nieuwe namen die zich bij de eerder aangekondigde Wodan Boys en ELEPHANT mogen voegen. De vormgever helpt je graag op weg, want net als bij de vorige aankondiging presenteert het festival een affiche met een korte omschrijving van de act. Het pakketje namen gaat van de garagerock van Bongloard naar de bombastische pop van Wolker. En van de noise rock van The Cold Vein naar de spoken word van The Irrational Library. Je kunt in het weekend van 8 t/m 11 juni dus nagenoeg iedereen meenemen naar het kleinere zusje van de Zwarte Cross.

Tickets

Een dagkaart voor Mañana Mañana 2023 kost je een kleine € 37,50. En voor € 95,- kun je het hele weekend ‘ver weg van de grijze massa’. Daarnaast biedt het festival verschillende kampeer- en verblijfsopties aan. Zo kun je jezelf een hele hoop sjouwwerk besparen door voor een compleet ingerichte tent te kiezen. Het festival vindt plaats in het Gelderse Laren, dus niet het Noord-Hollandse. Navigeren kun je leren!

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2023

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 8-11 juni 2023
Line-up
ELEPHANT
Wodan Boys
Tickets Dagkaarten vanaf €37.5. Combitickets vanaf €95. Kopen