Advertisement

Mañana Mañana 2023 maakt eerste namen bekend

Photo credit: Aswintha van Dijk

Mañana Mañana 2023 bevestigt het eerste lijstje namen op de line-up. Van indie tot psychpop, Mañana Mañana doet met deze drop haar reputatie eer aan als het festival waar je in alle ontspannen uithoeken van het muzikale spectrum kunt verdwalen.

Het relaxte festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op kasteel Oolde in het Gelderse Laren. Op de poster vermeldt het festival ook het genre van de veelal onbekende acts. De line-up van Mañana Mañana is ieder jaar weer verrassend veelzijdig. De acts die tot nu toe zijn geboekt zijn:

Nieuwe namen - Festival Mañana Mañana 2023

Dagkaarten voor Mañana Mañana 2023 zijn te koop voor €37,50. Weekendtickets kosten €95,-. Voor verblijf op de camping heb je een apart ticket nodig. De standaardprijs is €125,-, maar tegen een meerprijs zijn er voor de liefhebber ook compleet ingerichte tenten beschikbaar.

Ver weg van de grijze massa

Mañana Mañana staat bekend als veelzijdig en ontspannen festival. Enerzijds is er van alles te zien en te doen, maar de sfeer is ongedwongen. Het festival biedt de mogelijkheid nieuwe artiesten of stijlen te leren kennen door de grote verscheidenheid aan opkomende kunstenaars. Eén ding is zeker: Mañana Mañana brengt je ver weg van de grijze massa.

Nu de eerste twaalf namen bekend zijn, is het wachten op de rest van de line-up. Welke act zou de perfecte toevoeging zijn?

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva