Balaton Sound 2023 maakt nieuwe namen bekend

crowd balaton sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Balaton Sound heeft een groot pakketje namen in petto voor de editie van 2023. Onder andere Tiësto, Carl Cox en Charlotte De Witte zijn toegevoegd aan de poster.

Naast bovengenoemde artiesten zijn ook ARTBAT, Adam Beyer en Blasterjaxx bevestigd voor Balaton Sound 2023. Eerder kondigde het Hongaarse festival al de komst van Armin van Buuren, Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike aan. Hier komen nu dan nog eens meer dan 50 namen bij. Check hieronder de volledige lijst met bevestigde namen:

Mainstage

Mainstage afterparty

My lake presents

Daily Takeovers

lake balaton
Photo via Balaton Sound Press

Balaton Sound 2023

Als je vier dagen lang wilt genieten van zon, strand en de beste dj’s moet je bij Balaton Sound 2023 zijn. Het festival vindt plaats van 28 juni tot 1 juli 2023. Ook dit jaar is het weer aan het grootste meer van Europa, het Balatonmeer in Hongarije.

Maar waarom is dit festival nou zo geweldig om te bezoeken? Het festival is naast het strand. Na een nacht knallen kun je hier een frisse duik nemen maar ook tijdens het festival kun je hier even op adem komen. Daarnaast heeft het festival een toegewijd publiek. In 2022 feestte iedereen zo hard dat het letterlijk de grond deed schudden. Als je geen zin hebt om te dansen kun je non-stop genieten van straattheater tot in de vroege uurtjes.

Elrow stage Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Tickets

Ben jij klaar om dit jaar tot in de vroege uurtjes te dansen op de beste DJ sets? De ticketverkoop voor het festival is al gestart en zijn te koop op de website van Balaton Sound. Voor €219,- kan je vier dagen genieten van Balaton Sound. Je kunt ook kiezen om 3 dagen te gaan of een dagticket te kopen.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen